Security Assessment | Monitoring. Mitigation | Professional Services | Security Team as a Service

 

Security Operations Center (SOC)
as a Service

Наблюдаваме инфраструктурата за кибератаки и уязвимости в реално време. Следим за пробиви в защитата ви.

 

Ползите за вашата организация:

__ Безопасна работна среда

__ Видимост и контрол над служителите

__ Скорост. Възползвате се от нашия опит от десетки частни и държавни организации - наши клиенти.

__ Намалете зависимостта си от скъп ИТ персонал и ограничете натовареността на вашия екип

 

Нашият Security operations Center (SOC) ви дава 24/7 мониторинг на киберсигурността, без нужда от дългосрочни инвестиции в софтуер, хардуер и персонал. Услугата е подходяща за фирми и държавни институции с вътрешни ИТ екипи, но с ограничен ресурс за киберсигурност.

Екипът ни се състои от експерти по киберсигурност, анализатори и инженери. Обучени сме и имаме опит да откриваме, анализираме и реагираме на инциденти и заплахи и да предотвратяваме появата им. Експертите ни работят с приложения и аналитични инструменти, които позволяват на бизнеса или организацията ви да бъдат в течение на най-новите заплахи в света.

Централизиран опит

Хакерите разполагат неограничен набор вектори за атака срещу бизнеса ви. Екипът ни работи, за да постигнете видимост върху цялата ви ИТ инфраструктура и потенциалните уязвимости. Ние обединяваме и съхраняваме необходимата информация за защитата ви, анализираме я, разкриваме и предотвратяваме атаки срещу бизнеса ви.

Експертен опит

На фона на недостига на квалифицирани специалисти по киберсигурност в страната, ние предоставяме възможност на бизнеса лесно да намира и използва услугите на обучени професионалисти. Нашият SOC екип включва експерти по киберсигурност с различни умения, обединени от идеята да разработят и предоставят цялостни решения за киберсигурност.

Адекватно време за реакция

Намаляваме времето за реакция при идентифицирана заплаха или уязвимост до приемливи за бизнеса ви нива. Действията ни са фокусирани върху ограничаване на риска от експлоатиране на известни уязвимости в инфраструктурата ви и свеждането до минимум на възможностите за успешна атака.

Контрол на разходите

Аутсорсингът на операциите за сигурност е с до 10 пъти по-икономичен от наемането и обучаването на собствен екип за киберсигурност.

Непрекъснат мониторинг

Екипът ни е обучен и оборудван да разпознава и възпира дори най-модерните и добре скрити заплахи. Това ни дава възможност да откриваме потенциални узвимости и да ги адресираме, преди да станат проблем.

Рапорти

С децентрализирана стратегия за киберсигурност, потенциалните заплахи ще бъдат докладвани от повече от едно място. Това би довело до по-бърз отговор и адекватни мерки. Подобно подобряване на скоростта на реакция е безценно за осигуряване на съвременната киберсигурност.

Подобрено сътрудничество

Security Operations Center (SOC) позволява по-адекватно сътрудничество и координация между членовете нашия и вашия ИТ екипи. Така винаги има поне 2 чифта очи, които изследват един и същ проблем. За вас това означава и непрекъснато, закономерно подобряване на нивото на защитата ви.